HAN

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Dobrodošli u hotel HAN – Srce Bjelašnice

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva.

Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe prirode.

Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom na Bjelašnicu. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

Olimpijska planina Bjelašnica nalazi se u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, smještena jugozapadno od grada Sarajeva na udaljenost od samo 25 km . Bjelašnica pripada dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je istoimeni vrh Bjelašnica (2067 m), kojega još zovu Observatorij. U sklopu 14. Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se i danas koriste.

Do nje je planina Igman, na kojima je održan veći dio takmičenja XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine u alpskim i nordijskim disciplinama, kao i skokovima.

Najviša temperatura dostiže 24 °C, a najniža -41 °C. Ljeti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snijegom.

Naše usluge

Prošetajte hotelom HAN iz udobnosti Vašeg doma. Virtualna šetnja obuhvata unutrašnji i vanjski dio, kao i panoramski pogled iz zraka.

Kratke vijesti

Posebna ponuda

Isteklo
OGLAS ZA POSAO
07 June 2019
[caption id="attachment_1444" align="alignnone" width="300"] Hotel HAN[/caption] Usljed povećanja obima posla Hotel HAN Bjelašnica raspisuje oglas za sljedeća radna mjesta: konobar, kuhar i pomoćna radnica u kuhinji. KONOBAR 2 izvršioca KUHAR 2 izvršioca POMOĆNA RADNICA U KUHINJI 2 izvršioca ZAPOSLENIMA NUDIMO: - rad na puno radno vrijeme uz plaćeni probni period od 3 mjeseca - redovne zarade - uredne prijave socijalnog i penzionog osiguranja - fleksibilno radno vreme - osiguran kolektivni prevoz i ishrana - mogućnost profesionalnog i ličnog usavršavanja - priznanja i nagrade za kvalitetan rad - dinamično i ugodno radno okruženje Ukoliko posjedujete navedene sposobnosti i želite da budete dio našeg tima, dostavite Vašu prijavu i CV na e-mail adresu: info@hotelhan.ba
Isteklo
ZIMSKA AKCIJA 2019
Za sve ljubitelje zime i planine smo pripremili specijalnu zimsku ponudu. Polupansion za 1 osobu nevjerovatnih 180,00 KM/3 dana. Ponudu je moguće iskoristiti od nedjelje do petka. Doplata za djecu 5,1-12 godina je 90 KM. Ponuda uključuje i 50 % popusta na SPA, 20 % popusta na usluge HERBAL SPA! Dobro nam došli! Rezervacije isključivo na e-mail: info@hotelhan.ba
Isteklo
DOČEK NOVE GODINE 2019
Hotel HAN Vas poziva da u ugodnom planinskom ambijentu sa nama dočekate Novu Godinu. Pripremili smo gala buffet uz muziku uživo za praznično druženje 31.12.2018. godine. Ponuda uključuje buffet večeru i voćni koktel dobrodošlice. Cijena po osobi 50 KM ( djeca 0-6 besplatno, 6-12= 25 KM). NE POSLUŽUJEMO ALKOHOLNA PIĆA! Obavezna rezervacija na broj: +387 33 584 150.
Isteklo
Ljeto na planini
08 July 2018
Za samo 70 KM uživajte sa voljenom osobom u noćenju sa doručkom uz 50% popusta na SPA, a dva sata vožnje biciklom dobivate na poklon! Ponuda uključuje: - Noćenje sa doručkom za dvije osobe -50% popusta u SPA centru -Korištenje bicikla 2h - GRATIS -Period iskoristivosti je do 31.07.2018. godine. -Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 033 584 156 ili email-om: info@hotelhan.ba -Check in od 14:00h, check out do 11:00h. -U cijenu nije uračunata boravišna taxa i osiguranje 4 KM po osobi/noć. -Za djecu do 2 godine boravak je besplatan. -Doplata za djecu od 2 do 14 godina iznosi 20 KM po osobi na dan.

Booking Form

Kamera uživo

Hotel HAN u ponudi nema alkoholna pića i proizvode koji sadrže alkohol.

Hotel HAN offers no alcoholic beverages or any products which contains alcohol.