HAN

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Dobrodošli u hotel HAN – Srce Bjelašnice

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva.

Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe prirode.

Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom na Bjelašnicu. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

Olimpijska planina Bjelašnica nalazi se u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, smještena jugozapadno od grada Sarajeva na udaljenost od samo 25 km . Bjelašnica pripada dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je istoimeni vrh Bjelašnica (2067 m), kojega još zovu Observatorij. U sklopu 14. Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se i danas koriste.

Do nje je planina Igman, na kojima je održan veći dio takmičenja XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine u alpskim i nordijskim disciplinama, kao i skokovima.

Najviša temperatura dostiže 24 °C, a najniža -41 °C. Ljeti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snijegom.

Naše usluge

Prošetajte hotelom HAN iz udobnosti Vašeg doma. Virtualna šetnja obuhvata unutrašnji i vanjski dio, kao i panoramski pogled iz zraka.

Kratke vijesti

Posebna ponuda

Isteklo
DOČEK NOVE GODINE 2019
Hotel HAN Vas poziva da u ugodnom planinskom ambijentu sa nama dočekate Novu Godinu. Pripremili smo gala buffet uz muziku uživo za praznično druženje 31.12.2018. godine. Ponuda uključuje buffet večeru i voćni koktel dobrodošlice. Cijena po osobi 50 KM ( djeca 0-6 besplatno, 6-12= 25 KM). NE POSLUŽUJEMO ALKOHOLNA PIĆA! Obavezna rezervacija na broj: +387 33 584 150.
Isteklo
Ljeto na planini
08 July 2018
Za samo 70 KM uživajte sa voljenom osobom u noćenju sa doručkom uz 50% popusta na SPA, a dva sata vožnje biciklom dobivate na poklon! Ponuda uključuje: - Noćenje sa doručkom za dvije osobe -50% popusta u SPA centru -Korištenje bicikla 2h - GRATIS -Period iskoristivosti je do 31.07.2018. godine. -Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 033 584 156 ili email-om: info@hotelhan.ba -Check in od 14:00h, check out do 11:00h. -U cijenu nije uračunata boravišna taxa i osiguranje 4 KM po osobi/noć. -Za djecu do 2 godine boravak je besplatan. -Doplata za djecu od 2 do 14 godina iznosi 20 KM po osobi na dan.
Isteklo
SPA Wellness Centar
28 February 2019
Želite potpuno da se odmorite i opustite? Hotel Han ima rješenje. Za potpunu relaksaciju i opuštanje tijela posjetite našu family SPA zonu u kojoj se nalaze finska sauna, hidromasažna kada, kao i soba za opuštanje. U izradi su korišteni prefinjeni materijali, te je ugrađena najmodernija oprema kako biste osjetili sve prednosti SPA zone hotela Han.   Detaljnije
Isteklo
Quad ture
01 March 2050

Doživite posebne avanture vožnje sa quadovima po raznolikim brdskim putevima i krajolicima na planini Bjelašnici. Vožnja makadamom, istraživanje okoline, vožnja po uzbrdicama i nizbrdicama, putevima koji prolaze kroz prelijepu prirodu, pruža neograničenu zabavu i pustolovinu.

Quad avanture osim ljepota i bogatstva prirode, omogućavaju neopisiv osjećaj slobode, putujući preko Bjelašnice i Visočice do Glavatičeva, gdje počinje rafting.

Booking Form

Kamera uživo

Hotel HAN u ponudi nema alkoholna pića i proizvode koji sadrže alkohol.

Hotel HAN offers no alcoholic beverages or any products which contains alcohol.